Mi smo
NetSeT Global Solutions

NetSeT Global Solutions je IT kompanija koja se više od 20 godina bavi razvojem kompleksnih informacionih sistema za upravljanje podacima građana.

Sa sedištem u Beogradu (Srbija), naš tim čini grupa inženjera koji su eksperti u polju zaštite podataka, dizajna skalabilnih sistema visokih performansi i razvoja softvera najsavremenijim alatima.

Kako primarno poslujemo u oblasti elektronske uprave (eGovernment) i kritične nacionalne informacione infrastrukture, naši klijenti su većinom državne institucije koje su odgovorne za čuvanje i upravljanje podacima građana. Pored državnih institucija, sarađujemo i sa korporativnim, zdravstvenim i finansijskim sektorom, pružajući im sisteme najnovije generacije koji su izuzetno bezbedni, ali istovremeno i laki za korišćenje.

icon About

Naša misija i prioritet je bezbednost podataka

Sistemi koje stvaramo čine osnovu bezbednog digitalnog društva u kojem se podaci zaista nalaze u rukama svojih vlasnika.

icon About

Naša misija je da državnim institucijama i korporacijama pružimo visokokvalitetne i sigurne informacione sisteme, uprošćavajući njihove poslovne procese i nudeći najinovativnije digitalne servise građanima i privredi.

Dugogodišnjim zalaganjem za kvalitet 
nisu izostale ni brojne nagrade

Naš prioritet je bezbednost podataka

Sistemi koje stvaramo čine osnovu bezbednog digitalnog društva u kojem se podaci zaista nalaze u rukama svojih vlasnika.

Kvalitet na prvom mestu

Kada je u pitanju kvalitet softvera tu nema prostora za kompromis. Autori smo prvoklasnih rešenja koja se koriste u 15 zemalja širom sveta za upravljanje ličnim podacima više miliona građana. Sigurnost, skalabilnost i pouzdan rad su osnovni gradivni elementi takvih sistema.

Rad na kompanijskim proizvodima kroz njihov celokupni životni vek

Životni vek proizvoda podrazumeva više faza, počevši od definisanja problema koji sistem treba da reši i osnovnih funkcionalnosti sistema, preko dizajna arhitekture sistema i realizacije glavnih modula koji ga čine, pa sve do optimizacije, integracije, administrativnih funkcionalnosti i praćenja rada sistema.

Svakodnevno učenje i istraživanje je sastavni deo našeg poslovanja​

Svakim danom rešavamo nove izazove i uvodimo nove tehnologije u upotrebu. Svesni smo da je ulaganje u konstantno unapređenje metodologije rada i alata sastavni deo kontinualnog uspeha i neophodan sastojak za realizaciju modernih proizvoda.

NetSeT Global Solutions širom sveta

0 +
Miliona korisnika ličnih dokumenata
0 +
Miliona digitalnih sertifikata
0 +
Klijenata na 4 kontinenta